Herstel je zelfvertrouwen met een schonere, jongere en zuiverdere huid.

Het nut van een gezichtsreiniger bij puistjes en oneffenheden.

Geniet thuis van huidverzorging

Het is een veel voorkomende mythe dat mensen met een acne-gevoelige huid geen gezichtsreiniger kunnen gebruiken. Een aantal gezichtsreinigers kan zeer nuttig zijn bij de behandeling van acne.

De oorzaken van acne

Acne is het meest voorkomende huidprobleem bij tieners en gaat vaak door tot in de volwassenheid. De meest ongunstige vorm kan blijvende littekens tot gevolg hebben. Een puistje ontstaat wanneer een haarzakje vast komt te zitten met talg en dode huidcellen . Acne wordt meestal veroorzaakt door de activering van androgene hormonen tijdens de tienerjaren. Overmatige productie van talg en bacteriële infecties verergeren de aandoening. De meest voorkomende plaatsen voor acne zijn het gezicht, nek, schouders, borst en rug. Soorten acne zijn mee-eters, kleine bultjes, knobbeltjes en cysten. Hormonale schommelingen, puistjes plukken of uitduwen en een slechte huidverzorging kunnen de conditie van de huid verergeren.

We zetten de verschillende gezichtsreinigers graag op een rij:

Siliconen gezichtsborstel & oplaadbare gezichtsreiniger

De siliconen gezichtsborstel is zeer effectief in het verwijderen van dode huidcellen en make-upresten van het gezicht. Het apparaat geeft meer dan 6000 trillingen per minuut. Het reinigt niet alleen je gezicht, maar als bijkomend voordeel maakt deze borstel het gezicht ook stevig en strak. Dat zijn vaak extra's waar je als tiener of twintiger niet omkijken naar hebt, maar die een leuke bijkomstigheid zijn voor je toekomst. De trillingen verbeteren de doorbloeding en de verbeterde doorbloeding resulteert in een gezonde en stralende huid. Het apparaat is gemaakt van hygiënische siliconen borstelharen die bacteriële infecties voorkomen. Een op gel gebaseerde reiniger werkt het beste met een siliconen gezichtsborstel.

Siliconen gezichtsborstel

Zo is ook de 3 in 1 gezichtsreiniger gemaakt om je gezicht grondig te reinigen. Het verschil in haren helpt je om een ​​ander soort onzuiverheden te verwijderen. Zo pak je vuil en roet aan met de zwarte borstel en verwijder je make-up met de oranje borstel. Gezichtsborstels zijn geschikt voor elk huidtype. Begin het 2 tot 3 keer per week te gebruiken.

Wees niet bang voor de gewenningsperiode.

Sommigen van jullie kunnen bij het eerste gebruik puistjes krijgen, maar dat is niets om je zorgen over te maken. Het is de bekende "aanpassingsperiode". Uitbraken vinden plaats in de aanpassingsperiode omdat je je dode cellen sneller begint te verliezen terwijl alle bacteriën op je huid zitten. Blijf gewoon bij je routine en je zult wonderen zien. Het zal alle acnelittekens en puistjes van je gezicht verwijderen en je zult een zichtbaar helderdere teint ervaren.

Vacuüm Poriënreiniger

Dit is een ongelooflijk apparaat om mee-eters te behandelen. Veel gezichtsreinigers die op de markt verkrijgbaar zijn, claimen mee-eters te verwijderen, maar ze kunnen de diepere lagen niet bereiken. De vacuümporiënreiniger pakt alleen het vuil en de make-upresten aan die zich in de poriën hebben opgehoopt. Het zuigniveau van de vacuümporiënreiniger is niet agressief. U hoeft zich dus geen zorgen te maken dat u uw huid beschadigt. Gebruik het voor het beste resultaat na het openen van de poriën. Bereid je huid voor met wat stoom of neem een ​​warme douche om je grove poriën los te maken. Het meeste opgehoopte vuil en puin zit op je neus, wangen, voorhoofd en kin. Concentreer u op uw probleemgebieden en vermijd uw haarlijn en ooggebied. Gebruik het niet vaker dan twee of drie keer per week. Gebruik later een vochtinbrengende crème om je huid te kalmeren. U zult binnen 2-3 weken een schone huid zien. Desinfecteer de extractor voor het volgende gebruik met heet zeepwater.

Vacuüm poriënreiniger

Metime@home: verwen jezelf

Herstel je levendige zelfvertrouwen met een diepere, schonere, jongere en mooiere teint. Verwijder voorzichtig hardnekkige make-up, reinig poriën diep en verminder mee-eters met maximale kracht en minimale inspanning, zodat je weer kunt pronken met je frisse, stralende huid.


Ouder bericht Nieuwer bericht


Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd