Zeven bruikbare huidverzorgingstips voor de winter!

hydratation skin wintercare

Zeven bruikbare huidverzorgingstips voor de winter

7 huidverzorgingstips voor de winter

Hoewel de winter zijn charme heeft van hete koffie en sneeuwweer, kan de schade en droogheid die het aan je huid kan toebrengen zeer irriterend zijn.

Dus nu de winter nadert, is huidverzorging een van de grootste zorgen (vooral voor mensen met een gevoelige huid).

En laat ons je dit vertellen: huidverzorging in de winter kan gewoon moeilijker en anders blijken te zijn dan huidverzorging in de zomer.

Omdat elk seizoen zijn specifieke producten en behandelingen vereist, moet u uw huid vochtig en fris houden.

Dus zonder verder oponthoud, laten we eens kijken naar zeven bruikbare huidverzorgingstips voor de winter!

Bevochtig uw huid altijd

Hydratatie is de sleutel tot het voorkomen van een droge en schilferige huid in de winter. De menselijke huid wordt meestal droog en door het gebrek aan goede hydratatie kan deze jeuken en barsten.

Omdat een vochtinbrengende crème een extra laag hydratatie aan uw huid toevoegt, is het noodzakelijk om er een in uw dagelijkse make-up te houden.

Eigenlijk zou het het eerste moeten zijn dat je overdag gebruikt.

Een vochtinbrengende crème van goede kwaliteit zal een lange weg afleggen terwijl het tal van voordelen voor uw huid biedt.

Het beste idee is om een ​​paar minuten na het douchen een vochtinbrengende crème te gebruiken als de huid droog is, omdat dit een uitdroging het beste voorkomt.

U kunt ook kiezen voor een verzachtend middel, maar raak niet in de war door te denken dat een verzachtend middel en een vochtinbrengende crème hetzelfde zijn.

Ga voor een Fractora-laserbehandeling

Het beste van de Fractora laserbehandeling is dat je de producten en laserdiepte kunt aanpassen aan je huidtype.

Omdat we allemaal een andere huid hebben die anders reageert, bieden fractora-laserbehandelingen verschillende voordelen.

Het primaire proces omvat het creëren van microkanaaltjes door de huid te doorboren om de serums te helpen het huidoppervlak nauwkeuriger te penetreren.

De hersteltijd is ook veel korter, aangezien u na ongeveer twee dagen uw routine hervat.

Naast het verminderen van de droogheid van de huid, gaat deze behandeling ook huidveroudering tegen en hydrateert het je huid in het algemeen beter.

Gebruik een zachte reiniger

Als je huid al gevoelig en droog is, kun je het beste een zachte en geurloze reiniger gebruiken.

Kiezen voor gewone zepen die verschillende andere ingrediënten en geuren bevatten, kan jeuk en irritatie van de huid veroorzaken, en de toestand wordt erger als uw huid droog is.

Omdat reinigingsmiddelen nodig zijn voor de huidverzorgingsroutine, kunt u voor de winter overschakelen op een zachte.

Beschouw huidverzorgingsproducten als iets waar je gewoon geen geld aan kunt besteden - Koop kwaliteitsproducten!

Gebruik dagelijks zonnebrandcrème

Baden in de zon is goed in de winter, toch? Wat heeft het dan voor zin om zonnebrandcrème te dragen?

Welnu, de UV-stralen van de zon kunnen in de winter schadelijker zijn voor de huid, en daarom is het essentieel om zonnebrandcrème te gebruiken, zelfs als er overdag weinig zonlicht is.

Terwijl de olieproductie in de huid in de winter al laag is, kunnen de UV-stralen van de zon de natuurlijke oliën van de huid afscheuren, waardoor deze droog wordt.

Omdat we in de winter niet te veel zonlicht krijgen, is het aanbrengen van zonnebrandcrème met SPF 30 na de moisturizer een geweldige manier om je huid gezond te houden.

Gebruik vaseline

Vaseline is dik, waardoor het zeer effectief is in de winter. Omdat onze olieproducerende klieren echter niet gelijkmatig over ons lichaam zijn verdeeld, moeten we speciaal voor onze voeten en handen zorgen om te voorkomen dat ze uitdrogen en jeuken.

Hakken kunnen zelfs barsten als gevolg van overmatige jeuk en droogheid, en vaseline is het beste product dat je kunt gebruiken om het te behandelen.

Omdat vaseline plakkerig is, is het een beter idee om je voeten te bedekken met plastic folie voordat je naar bed gaat om te voorkomen dat het je deken en laken bederft.

Overweeg om een ​​gezichtsbehandeling te laten doen

Hoewel je misschien lekker in je deken wilt blijven en in de winter niet naar buiten wilt, kan een bezoek aan de salon en een gezichtsbehandeling laten doen de moeite waard zijn.

Gezichtsbehandeling met chocolade is tegenwoordig enorm populair geworden omdat het bijna iedereen past, en het is zeer gunstig voor mensen die in de winter een droge huid krijgen.

Afhankelijk van uw huidtype en de gevoeligheid voor gezichtsbehandelingen, kunt u ook kiezen tussen andere typen.

Maar we raden wel aan om een ​​gezichtsbehandeling te laten doen, want de winter is er altijd het juiste moment voor.

Gebruik een exfoliator van goede kwaliteit

De huid exfoliëren tijdens de winter lijkt misschien een slecht idee, maar soms kan het heilzaam zijn voor je huid.

Naarmate onze huid droog wordt, hopen de dode huidcellen zich op op het huidoppervlak, waardoor wordt voorkomen dat het vocht de onderliggende lagen bereikt.

In zo'n geval kan exfoliatie de dode huidcellen verwijderen, maar zorg ervoor dat je niet hardvochtig bent!

Als je meer dan nodig exfoliators en scrubs gebruikt, wordt je huid in de winter nog droger.

laatste woorden

Terwijl de tinten van de winter hun eigen charme hebben, wordt je huidverzorgingsroutine in de winter ook zwaar, omdat de huid tijdens de winter het meest vatbaar is voor uitdroging en jeuk.

Door de juiste producten te gebruiken en voor de juiste behandelingen te kiezen, kun je je huid goed verzorgen en dit seizoen met weinig tot geen huidproblemen doorkomen.

Zorg er dus voor dat je onze verzorgingstips voor de winter volgt en je huid gezond en gehydrateerd houdt, ongeacht het seizoen!

Blijf huid-gezond!

Wist je dat het gele licht van de MyHappySkin Ledmask de zuurstofuitwisseling in de cel verbetert? Een sessie met geel licht geeft ook energie aan de huidcellen en bevordert de lymfedrainage. Kortom, een totale verbetering van de immuniteit van de huid.

 

 Ouder bericht Nieuwer bericht


Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd