Rimpels op natuurlijke wijze verwijderen: onze beste huismiddeltjes

Rimpels op natuurlijke wijze verwijderen

Hoe kom je op een natuurlijke manier van rimpels af?

Naarmate je ouder wordt, begint de huid vocht en dikte te verliezen, wat leidt tot rimpels.

Bovendien speelt genetica ook een grote rol bij de ontwikkeling van rimpels. Onjuiste voeding, samen met roken, is een andere reden voor de ontwikkeling van rimpels. De grootste boosdoener is echter vervuiling en blootstelling aan de zon.

In tegenstelling tot chemische behandelingen die op de markt verkrijgbaar zijn, zijn anti-verouderingsremedies ook thuis te vinden zonder de mogelijke bijwerkingen die kunstmatige behandelingen met zich meebrengen.

Het kan enige tijd duren voordat deze natuurlijke oplossingen resultaten laten zien, maar geloof ons - ze zullen je zeker helpen om jarenlang een zachte en jeugdige huid te krijgen!

Wist je ook dat voedingsstoffen veel beter worden opgenomen als je beauty apparaten gebruikt zoals de 5 in 1 anti aging.

Beste huismiddeltjes voor rimpels

Laten we zonder verder oponthoud eens kijken naar enkele bewezen tips om fijne lijntjes en rimpels vaarwel te zeggen!

 

Bananenmasker

Of je nu wilt eten, drinken of maskeren, banaan is een vrucht die alles voor je heeft.

Deze geweldige vrucht zit boordevol vitamine A, B6 en C. Wanneer het wordt aangebracht in de vorm van een masker, kan het tekenen van veroudering verminderen en schade veroorzaakt door vrije radicalen ongedaan maken.

Het enige wat je hoeft te doen is een banaan prakken en een gladde pasta maken.

Breng het gelijkmatig aan over je hele gezicht. Niet wrijven. Laat het 10-20 minuten intrekken en verwijder het dan en spoel het af met koud water om de poriën te sluiten!

Arganolie

Arganolie zit boordevol vitamine E, antioxidanten en vetzuren die de tere huidcellen hydrateren en helpen de elasticiteit te behouden.

Deze wonderbaarlijke olie is ook te vinden in verschillende huidverzorgingsproducten vanwege de verrijkende eigenschappen.

Neem 2-3 druppels arganolie op uw vingertoppen en masseer zachtjes op uw gezicht in een cirkelvormige beweging. Laat het een paar minuten intrekken en spoel af met lauw water.

Yoghurt-honing- en citroenmasker

Het melkzuurgehalte van yoghurt kan dode huidcellen oplossen en de natuurlijke uitstraling van uw gezichtshuid opfleuren.

Citroen bevat antioxidanten die de huid strakker maken en honing staat bekend om zijn hydraterende eigenschappen. Over het algemeen is dit een perfect masker om de kwaliteit van uw huid te verbeteren.

Voeg 2 theelepels citroensap toe aan yoghurt. Voeg honing toe aan dit mengsel en breng het aan op het gezicht. Laat het 15 minuten intrekken en was het daarna af met koud water!

Masker van kurkuma en kwark

Dit recept is een eeuwenoude combinatie om tekenen van veroudering en puistjes tegen te gaan.

Kurkuma bevat curcumine dat werkt als een antioxidant en vrije radicalen afweert en nieuwe celvorming stimuleert.

In combinatie met het melkzuur van wrongel geeft het een stralende en stralende huid.

Om het masker te maken, meng je 1 theelepel kurkuma met 2 theelepels kwark.

Breng dit mengsel aan op het gezicht en laat het 15 minuten intrekken, was het daarna af met koud water.

Jojoba-olie

Jojoba-olie is een soort vloeibare was die lijkt op de diepste huidlagen. Dit is een van de belangrijkste redenen waarom Jojoba-olie het beste huismiddeltje tegen rimpels is.

Het helpt bij het bestrijden van tekenen van veroudering, waaronder rimpels, verslapping en fijne lijntjes.

Verder werkt het hoge Vitamine E gehalte van de olie tegen vrije radicalen.

Giet 2-3 druppels Jojoba-olie op uw vingertoppen. Masseer je gezicht met ronddraaiende bewegingen. Laat het 15-20 minuten intrekken en was het met lauw water.

Jojoba-olie gebruiken bij rimpels

Ananas

Weer een fruit op de lijst! Ananas zit boordevol antioxidanten die de schade veroorzaakt door vrije radicalen ongedaan maken.

Plet stukjes ananas, haal het sap eruit en masseer het met ronddraaiende bewegingen op je gezicht. Laat het 10 minuten intrekken en was het met lauw water.

Bericht om mee naar huis te nemen

Terwijl je op de markt naar remedies zocht, stonden er een paar op je te wachten in de keuken. Het beste deel - het is bekend dat ze nul bijwerkingen veroorzaken!

Deze eenvoudige huismiddeltjes kunnen u de voordelen bieden en het uiterlijk van een slappe huid en rimpels verminderen.

Probeer deze recepten en laat ons weten welke je het lekkerst vond en blijf op de hoogte van ons voor meer nuttige inhoud!.



Ouder bericht Nieuwer bericht


Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd