Veelgestelde vragen

Welkom op de pagina met veelgestelde vragen van MyHappySkin

Algemene informatie IPL ontharen

 • Is IPL veilig?

Er zijn wereldwijd talloze onderzoeken geweest die de veiligheid en effectiviteit van IPL voor ontharing aantonen. Vanwege dit feit is het een extreem populaire, veilige en effectieve methode voor ontharing thuis en in klinieken geworden.
 • Doet het pijn?
Een van de vele voordelen van IPL ten opzichte van andere lasertypes is dat het veel minder pijnlijk is. De meeste klanten verklaren het gevoel als een warm gevoel op de huid.
 • Hoe vaak moet u een IPL-behandeling doen?
We raden aan om gedurende 10 weken elke week een MyHappySkin IPL ontharingshandset te gebruiken, of totdat het gewenste resultaat is bereikt. Daarna een keer per maand gedurende drie maanden of totdat het gewenste resultaat is bereikt. Om een ​​gladde huid te behouden, raden we aan om het 2-4 keer per jaar te blijven gebruiken.
 • Hoe werkt IPL?
Lichtenergie van IPL wordt geabsorbeerd door de melanine in het haar, die vervolgens verandert in warmte en de haarcellen vernietigt.
 • Wat is het verschil tussen IPL ontharen en laser ontharen?

Zowel IPL- als laserontharing gebruiken licht en op hun beurt warmte om het haar vanaf de wortel te vernietigen. Het belangrijkste verschil tussen IPL ontharen en laser ontharen is het gebruikte lichtspectrum. IPL gebruikt een breed scala aan lichtgolflengten om een ​​enkele witte flits te produceren, terwijl lasers een lichtgolflengte gebruiken die een enkele straal creëert.

 • Wat is de aanbevolen minimumleeftijd voor gebruik?
We raden aan dat gebruikers van handsets minstens 16 jaar of ouder zijn.
 • Kunnen er bijwerkingen zijn van een IPL-behandeling?
Bij gebruik van de handset zoals voorgeschreven zullen er zelden of nooit bijwerkingen optreden. Rode huid en lichte zwelling zijn de meest voorkomende bijwerkingen van IPL. Dit verdwijnt echter snel na de behandeling.
 • Ik ruik een lichte brandgeur tijdens gebruik, is dit veilig/normaal?
Zeker, dit is normaal en niet onveilig. Aangezien de lichtenergie het haar verwarmt, ruik je misschien een lichte brandwond, maar dit betekent gewoon dat er enkele haren zijn die niet geschoren zijn. Zorg ervoor dat je de huid goed hebt voorbereid en dat de huid volledig geschoren is voordat je aan je sessie begint.

Belangrijke informatie over veiligheid en huid- en haarcondities

 • Mag ik zonnen na een behandeling?

Zonnebaden binnen 48 uur na de behandeling raden wij af. Ook raden wij aan om minimaal twee weken voor een behandeling niet gezond te eten.

Dit wel niet betekent dat je niet in de zon kunt, gebruik dan een goede zonbescherming en je kunt gewoon de zon in.

 • Ik heb een gevoelige huid, kan ik de IPL gebruiken?

Onze handsets zijn zo ontworpen dat ze geschikt zijn voor thuisgebruik, dus ze zijn zacht voor de huid. Dit betekent dat het ook geschikt is voor gevoelige huidtypes.

 • Ik heb PCOS. Zal dit product voor mij werken?

IPL kan absoluut worden gebruikt voor hormonale haargroei en is behoorlijk effectief gebleken.

Informatie over de behandeling

 • Hoe vaak gebruik ik de handset?

We raden aan om de MyHappySkin IPL ontharingshandset elke week gedurende 10 weken te gebruiken, of totdat het gewenste resultaat is bereikt. Daarna een keer per maand gedurende drie maanden of totdat het gewenste resultaat is bereikt. Om een ​​gladde huid te behouden, raden we aan om het 2-4 keer per jaar te blijven gebruiken.

 

 • Hoe maak ik de handset schoon?

Het wordt aanbevolen om de handset na elk gebruik schoon te maken. U kunt een alcoholdoekje of een antibacterieel product gebruiken om de handset en het lichtvenster na de behandeling schoon te maken. Zorg ervoor dat uw handset is uitgeschakeld en losgekoppeld voordat u dit doet. Berg de handset vervolgens na gebruik op een koele, droge plaats op (als de handset volledig droog is).

 • Hoe gebruik ik de handset?

Op de achterkant kun je op een kleinere knop drukken, hierdoor gaat de handset aan. Dit regelt ook het niveau van kracht. Aan de voorkant zit een grotere knop en hiermee bedien je dat de handset daadwerkelijk “knippert”

Tijdens gebruik moet de Handset aangesloten zijn op het netsnoer.

Informatiegarantie MyHappySkin

 • Heeft MyHappySkin een geld-terug-garantie?

Ja dat heb je. We zijn ervan overtuigd dat we u de beste IPL-ontharingsset ter wereld kunnen aanbieden. Daarom bieden we je met trots onze 90 dagen 100% geld-terug-garantie. Jij kan lees meer over het hier

 • Heeft het toestel garantie?
Alle handsets worden geleverd met een garantie van 12 maanden, die fabrieksfouten dekt. Neem contact met ons op via info@myhappyskin.nl als je problemen hebt met je toestel.

 .