IPL (Intense Pulsed Light Hair Removal), thuisbehandeling of professionele behandeling?

Iedereen wil die zachte haarvrije huid die zo fijn is. Nooit meer pijnlijk harsen of scheren, geen jeukende stoppels of een branderig gevoel meer. Dat is wat IPL licht ontharen zo aantrekkelijk maakt. U kunt dit zelf doen, of laten doen.

 

In deze blog proberen we u duidelijk te maken waar u rekening mee moet houden wanneer u wilt ontharen door middel van IPL. Zelf aan huis doen of een professionele behandeling?

 

Het verschil tussen een IPL (thuis)Handset en een professionele behandeling

Wanneer u een behandeling in een kliniek volgt, beoordeelt iemand uw huid- en haarkleur en bepaalt op basis daarvan welke behandeling geschikt is. Als u uzelf thuis behandelt, moet u beslissen of een IPL-behandeling geschikt is. Gelukkig is dit in het geval van de MyHappySkin Handset eenvoudig te bepalen met dit handige schema:

Wie kan IPL gebruiken huidtype en haartype

Veiligheid

Een gerenommeerde kliniek of salon houdt zich aan alle wettelijke eisen en zo weet je zeker dat de behandelingen veilig zijn. Om dezelfde reden is het erg belangrijk dat handsets voor thuisgebruik veilig zijn maar ook goede resultaten opleveren. De technologie achter handsets voor thuisgebruik is vaak eenvoudiger dan de technologie die in een kliniek wordt gebruikt. De IPL-technologie voor thuishandsets is echter zo ver gevorderd dat deze veilig en vooral effectief thuis kan worden gebruikt.

 

behandelingen

Behandelingsschema's voor thuistoestellen variëren van 6 weken tot 3 maanden. Wij, MyHappySkin, adviseren 10 wekelijkse behandelingen en daarna 3 maandelijkse behandelingen. Het is natuurlijk per persoon verschillend maar in de meeste gevallen zal het gewenste resultaat dan al bereikt zijn.

 

Een kliniek werkt vaak met 6-10 maandelijkse behandelingen, ook het aantal behandelingen is per persoon verschillend. De behandelingsduur is echter aanzienlijk langer.

 

In beide gevallen zijn onderhoudsbehandelingen nodig: 2-4 onderhoudsbehandelingen per jaar voor thuisbehandelingen en 1-2 onderhoudsbehandelingen per jaar voor een klinische behandeling. Voor zowel thuisbehandelingen als professionele behandelingen geldt: hoe vaker u al behandeld heeft, hoe minder onderhoudsbehandelingen er per jaar nodig zijn.

 

Een punt om rekening mee te houden is dat u zich bij een professionele behandeling aan een behandelschema moet houden en afspraken moet maken. Met een thuistoestel kunt u behandelen wanneer u wilt!

 

Resultaten

De resultaten tussen thuisbehandeling en professionele behandeling zijn vergelijkbaar. Hoewel de technologie achter IPL-handsets is vereenvoudigd, heeft het uiteindelijk hetzelfde effect als een professionele behandeling. In beide gevallen heb je onderhoudsbehandelingen. In het geval van thuis behandelen met een IPL-handset, kunt u dit doen wanneer u maar wilt!

 

Het budget

De gemiddelde kosten voor een professionele behandeling zijn vrij hoog. Voor het ontharen van uw ledematen betaalt u bijvoorbeeld tussen de € 125 en € 450. Gemiddeld komt dit neer op een bedrag van € 287,50. Vaak zijn er tussen de 6 en 10 behandelingen nodig om het gewenste resultaat te bereiken. Een professionele IPL-behandeling kost dus al snel tussen de € 1725 en € 2875. Om een ​​professionele behandeling te krijgen moet je diep in de buidel tasten.

 

MyHappySkin-handset kost momenteel € 99. Dat is een wezenlijk verschil met een professionele behandeling. Terwijl de uiteindelijke resultaten hetzelfde zijn!

 

Feedback op de MyHappySkin-handset

Verschillende tests en feedback van klanten toonden aan dat sommige mensen al na 3 of 4 behandelingen zichtbare resultaten hadden. Bij de overgrote meerderheid duurt het echter wat langer, vaak al na 6-8 behandelingen. Na 10 behandelingen zijn de meeste mensen helemaal haarvrij.Nieuwer bericht


Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd